woensdag 21 april 2021

Autoweek: Lucid Motors geregistreerd in Nederland

Lucid Motors geregistreerd in Nederland
Lucid Motors maakt in de nabije toekomst de oversteek van de Verenigde Staten naar Europa. De Europese én Nederlandse tak zijn inmiddels geregistreerd, beiden in Nederland.
Lees verder

Officieel: Volkswagen Talagon
Volkswagen heeft officieel het doek getrokken van de Talagon, een compleet nieuwe SUV met zes of zeven zitplaatsen. De Talagon is door het samenwerkingsverband FAW-Volkswagen ontwikkeld en zal via de officiële kanalen geen Europees asfalt onder zijn wielen krijgen.
Lees verder

MG ZS tijdelijk weer flink goedkoper
MG komt voor de tweede maal met een fikse korting voor de volledig elektrische ZS EV. Dankzij de zogenoemde 'MG Premie' zakt de prijs van de ZS EV met € 4.000.
Lees verder

BYD EA1: veelbelovend elektrisch
De Chinese fabrikant Build Your Dreams (BYD) heeft een op papier veelbelovende elektrische hatchback op het podium van de Shanghai Motor Show getild. We maken kennis met de EA1, een auto die naast een nieuwe designtaal voor het merk ook een nieuw speciaal voor EV's ontwikkeld platform introduceert.
Lees verder

Lynk & Co 09 is stiekem een Volvo XC90
Geely's Lynk & Co heeft de eerste afbeeldingen vrijgegeven van een nagelnieuwe SUV. We maken digitaal kennis met de 09, een auto die ondanks zijn typische Lynk & Co-design bekender is dan je zou denken.
Lees verder