maandag 5 april 2021

Autoweek: 'Mercedes-AMG SL is opvolger AMG GT Roadster'

'Mercedes-AMG SL is opvolger AMG GT Roadster'
De nieuwe Mercedes SL, die onder de vlag van AMG wordt ontwikkeld, vervangt naar verluidt de AMG GT Roadster. De andere versies van de AMG GT blijven wel bestaan.
Lees verder

Franse auto-ontwerper Robert Opron overleden
Verdrietig nieuws: Robert Opron is niet meer. De Franse auto-ontwerper, die op 89-jarige leeftijd overleed aan het coronavirus, laat een behoorlijk breed erfgoed aan modellen achter.
Lees verder

FV Frangivento Sorpasso is nieuwe Italiaanse supercar
FV Frangivento, een relatief jonge Italiaanse onderneming uit Turijn, komt met een nieuw model: de Sorpasso. In tegenstelling tot de eerdere modellen die het merk liet zien, hanteert het bij de Sorpasso een meer conventionele aanpak.
Lees verder

Overzicht: het aanbod van BMW, Mercedes en Audi
Anders dan je misschien zou verwachten, zijn het niet de volumemerken die het meest uitgebreide aanbod hebben. Die eer gaat al jaren naar de Duitse premiummerken BMW, Mercedes-Benz en Audi. In een poging wat orde in de chaos te scheppen, komen we opnieuw met een overzicht van alle modellen van deze autobouwers.
Lees verder

Cadillac laat 'spyshot' Lyriq zien
Ook Cadillac moet op termijn zijn modellenaanbod gaan elektrificeren. Het eerste model dat op stapel staat is de Lyriq, waar het merk eind vorig jaar al een conceptversie van onthulde. Nu is de Lyriq ook rijdend te zien, zij het in een verhullende camouflage-outfit. In het eerste kwartaal van 2022 moet het model in productie gaan.
Lees verder