dinsdag 20 april 2021

Autoweek: Mitsubishi Airtrek: elektrische SUV voor China

Mitsubishi Airtrek: elektrische SUV voor China
Mitsubishi laat ook van zich horen op Auto Shanghai. In samenwerking met de Chinese Partner GAC komt het merk met de Mitsubishi Airtrek, uiteraard een elektrische cross-over. De auto is nog niet helemaal onthuld, maar laat al wel z'n voor- en achterkant zien.
Lees verder

Geely Xingyue L is nieuw vlaggenschip
Geely heeft in Shanghai het doek getrokken van de Xigyue L. Een forse en behoorlijk weelderige SUV die z'n basis deelt met auto's als de Volvo XC40 en Polestar 2.
Lees verder

Elektrische Jaguar I-Pace als Black
Jaguar breidt het leveringsgamma van de medio vorig jaar vernieuwde I-Pace uit met een nieuwe Black-uitvoering. De Jaguar I-Pace Black is per direct te bestellen en heeft een vanafprijs van €87.560.
Lees verder

Elektrische Volkswagen ID5 betrapt
De ID-familie van Volkswagen wordt binnenkort uitgebreid met de ID5, een als sportiever alternatief van de ID4 in de markt gezette elektrische SUV. Het is die elektrische 'coupé-SUV' die nu weer in camouflagepak is opgedoken.
Lees verder

Opel Manta GSe Elektromod toont verleden en toekomst
Opel gaf onlangs een afbeelding vrij van een Opel Manta A die gemoderniseerd is en voorzien is van een elektrische aandrijflijn. Nu krijgen we meer te zien, inclusief een mogelijke hint naar een nieuw label van Opel.
Lees verder