maandag 19 april 2021

Autoweek: Ora Lightning Cat: meer Porsche dan kever

Ora Lightning Cat: meer Porsche dan kever
Ora, een even jong als spraakmakend merk van het Chinese Great Wall Motors, houdt het in Shanghai niet bij een vierdeurs kever-afgeleide. De Ora Lightning Cat oogt heel anders, maar is toch ook herkenbaar.
Lees verder

Volkswagen Polo toont facelift-koplamp
De onthulling van de gefacelifte Volkswagen Polo is nu echt heel dichtbij. Volkswagen toont vast een teaserplaatje van een koplamp en belooft dat de auto nog deze week definitief wordt gepresenteerd.
Lees verder

Deze Chinese elektrische JMEV Yi komt als Renault naar Europa
De rode elektrische liftback op deze foto's is een splinternieuw model van JMEV. Ondanks dat dat dat erg Chinees klinkt, is de auto gezien de rol die Renault in het speelt ook voor de Europese markt relevant.
Lees verder

Renault-CEO voorzichtig optimistisch na uiterst zwaar jaar
Renault is hard geraakt door de coronacrisis en CEO Luca de Meo voerde een fors bezuinigingsplan door. De zwaarste periode is nog niet helemaal afgesloten, maar De Meo ziet licht aan het einde van de tunnel.
Lees verder

'Alfa Romeo krijgt nieuwe designbaas'
Vorige week kwam aan het licht dat Alejandro Mesonero-Romanos al na nog geen jaar vertrekt bij Dacia en Lada als hoofdontwerper. Nu blijkt waarom: hij gaat volgens Automotive News aan de slag bij Alfa Romeo.
Lees verder