maandag 19 april 2021

Autoweek: Ora's 'elektrische Kever' in beeld

Ora's 'elektrische Kever' in beeld
De Chinese fabrikant Ora heeft een bijzondere EV in de ontwikkelingskamers staan. De nog naamloze nieuwkomer is op een nieuw stel designschetsen voor het eerst goed te zien!
Lees verder

Toyota bZ4X Concept is voorbode van elektrische SUV
Hoewel Sjanghai ver weg is, is de Chinese autobeurs die er vandaag plaatsvindt een belangrijke. Zeker voor Toyota. Het merk presenteert er namelijk de bZ4X Concept, een concrete vooruitblik op een elektrische SUV waarvan de uiteindelijke productieversie al medio 2022 op de markt wordt verwacht.
Lees verder

Lexus ES strakgetrokken
Lexus voert een facelift door op de ES. De in 2018 aan het Europese leveringsgamma toegevoegde sedan wordt tijdens zijn bijpuntsessie zowel vanbinnen als vanbuiten aangepakt. Heftig ingrijpend zijn de aanpassingen echter niet.
Lees verder

Genesis G80 nu ook elektrisch
Genesis stelt in Sjanghai zijn eerste productierijpe elektrische model aan de wereld voor. Dit is de Electrified G80, een elektrische versie van de G80 met een 370 pk sterke aandrijflijn en een op papier interessante actieradius.
Lees verder

Honda SUV e: Prototype is elektrische HR-V
Honda pakt in Sjanghai uit met een volledig elektrische SUV én met een plug-in hybride versie van de hier niet leverbare Breeze. De elektrische SUV is vooralsnog alleen voor de Chinese markt bestemd, maar heeft een interessant uiterlijk.
Lees verder