vrijdag 9 april 2021

Autoweek: Rolls-Royce Ghost subtiel aangepakt door Mansory

Rolls-Royce Ghost subtiel aangepakt door Mansory
De Rolls-Royce Ghost is van nature al niet bepaald een bescheiden auto, maar voor sommigen zal het toch te gewoontjes ogen. Voor deze doelgroep biedt Mansory soelaas, al gaat de tuner daarbij voor zijn doen wel relatief bescheiden te werk.
Lees verder

Toyota Avensis (2000) - Facelift Friday
De eerste Toyota Avensis is in veel opzichten een ware tegenpool van de auto's die momenteel de verkoopranglijst bevolken. De zeer bescheiden middenklasser kreeg in 2000 een al even bescheiden facelift, die z'n aanzien toch flink moderniseerde.
Lees verder

In het Wild: Honda Civic (1983)
In deze rubriek kwam de Honda Civic al regelmatig voorbij. Toch ontbrak het tot nu toe aan een exemplaar van de tweede generatie. Daar komt vandaag verandering in.
Lees verder

Bentley Continental GT3 op biobrandstof naar Pikes Peak
Bentley doet weer eens een gooi naar mooie resultaten bij de jaarlijkse Pikes Peak International Hill Climb in het Amerikaanse Colorado. In plaats van een vrijwel standaard Continental GT staat er deze keer een heftig geprepareerde Bentley Continental GT3 klaar die z'n energie uit biobrandstof haalt.
Lees verder

'Welke nieuwe auto had minder dan 44 pk?'- AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van de Uitlaat! Marco en Roy bespreken de nieuwe elektrische Dacia, die zo weinig vermogen heeft dat ze even moeten piekeren wanneer een nieuw model voor het laatst zo weinig pk had. En die nieuwe BMW M3, die rijdt wel goed, maar toch zijn er kantekeningen. Luister hieronder!
Lees verder