woensdag 7 april 2021

Autoweek: 'Tankstations in grensgebied ontketenen prijzenoorlog'

'Tankstations in grensgebied ontketenen prijzenoorlog'
Het 'tanktoerisme' net over de grens in Duitsland komt even stil te liggen door de coronamaatregelen. Tankstations in de Nederlandse grensregio gaan daar waarschijnlijk op inspelen.
Lees verder

Elektrische Audi Q4 e-tron én Q4 e-tron Sportback klaar voor onthulling
Audi staat op het punt de volledig elektrische Q4 e-tron te onthullen. Die elektrische SUV krijgt direct gezelschap van de Q4 Sportback e-tron, de carrosserievariant met een sterker aflopende daklijn. Audi laat een teaserafbeelding van zijn elektrische nieuwkomers zien en geeft direct een officiële onthullingsdatum vrij.
Lees verder

Elektrische Cupra Born getest bij de poolcirkel
De volledig elektrische Cupra Born, het Spaanse broertje van de Volkswagen ID3, is door Cupra flink op de proef gesteld vlakbij de poolcirkel. Cupra deelt er zelf deze beelden van.
Lees verder

Nieuwe Citroën C5 klaar voor debuut
Citroën trekt op korte termijn het doek van de geheel nieuwe C5, een auto die het over een heel andere boeg gooit dan zijn voorganger. Dat de nieuwe Citroën C5 een excentriekeling wordt, blijkt wel uit een teaservideo die Citroën via zijn sociale kanalen de wereld in heeft gestuurd.
Lees verder

Mercedes-Benz S-klasse (W140) rijtest - Uit de Oude Doos
Sommige auto's blijven je altijd bij. De Mercedes-Benz S-klasse W140 is er ook zo eentje. Een auto die niet in de laatste plaats vanwege z'n statuur een onuitwisbare indruk achterliet toen we 'm precies 30 jaar geleden voor het eerst reden.
Lees verder