maandag 12 april 2021

Autoweek: Vernieuwde Lexus ES debuteert in China

Vernieuwde Lexus ES debuteert in China
Lexus geeft de ES binnenkort een facelift. De vernieuwde ES beleeft zijn publieksdebuut pas later deze maand in China, maar Lexus geeft vandaag alvast het eerste beeldmateriaal van de aangescherpte sedan vrij.
Lees verder

Hyundai Pony EV Heritage is nóg meer retro
De elektrische Hyundai Ioniq 5 is overduidelijk overgoten met een retro-sausje dat moet verwijzen naar de eerste Hyundai Pony. Alsof het merk wil zeggen die verwijzing best wat duidelijker kan, komt het nu met de Hyundai Pony EV Heritage.
Lees verder

Nieuwe Citroën C5 X: direct als plug-in hybride
Citroën geeft de C5 eindelijk een opvolger. Dít is de Citroën C5 X, een échte D-segmenter maar wel een op geheel eigenwijze wijze. De nieuwe C5 X komt in de tweede helft van dit jaar op de markt en is dan direct beschikbaar als plug-in hybride.
Lees verder

Gefacelifte Skoda Kodiaq van opzij
Skoda trekt morgen digitaal het doek van de vernieuwde Kodiaq. Skoda's grootste SUV is op een nieuwe teaserafbeelding van opzij te zien. Skoda's designafdeling past het design van de Kodiaq niet al te hardhandig aan.
Lees verder

Vanafprijs nieuwe Subaru Outback bekend
De vanafprijs van de nieuwe Subaru Outback bedraagt net geen 59 mille. De nieuwe Outback komt in drie uitvoeringen beschikbaar: Comfort, Field en Premium.
Lees verder