woensdag 21 april 2021

Autoweek: Weblog: De dictatuur van de buitenkant - Weblog

Weblog: De dictatuur van de buitenkant - Weblog
Ik testte hem in 2019. Dat was in combinatie met mijn oude kop geen sprankelend gezicht. Met die laaghangende walvisgrille heeft het ding de elegantie van een sneeuwschuiver. Zijn stijlmanco zal hem de kop hebben gekost bij een designverslaafd publiek dat sowieso liever een suv heeft, over mooi gesproken. Maar het blijft een topper. Er zijn dus knettergoede auto's die om de verkeerde reden niemand koopt. Want mensen, wat een goed ding is die Toyo voor iets meer dan € 40.000. Welk A-merk geeft ...
Lees verder

Volkswagen Polo laat nieuwe achterlichten zien
De Volkswagen Polo ondergaat een facelift en deze week krijgen we het resultaat daarvan te zien. Niet voordat Volkswagen alvast laat zien dat de vorm van de achterlichten in ieder geval verandert.
Lees verder

Porsche 911 GT3 - Eerste rijtest
Porsche had met de 911 GT3 al één van de sensationeelste sportwagens in het gamma. Toch meende de GT-afdeling dat de nieuwe 992 GT3 nog wel wat beter kon. Daarbij namen ze geen halve maatregelen.
Lees verder

Ook Mini John Cooper Works Cabrio vernieuwd
Bij Mini waait een stevige vernieuwingswind. Het merk voerde onlangs een facelift door op zijn drie- en vijfdeurs hatchbacks en ook de Cabrio en de elektrische Mini Electric werden in zeer recent bijgepunt. Mini bewaarde een los aandachtsmoment voor de vernieuwde versie van de John Cooper Works en vandaag is de Mini John Cooper Works Cabrio aan de beurt.
Lees verder

Gefacelifte Volkswagen Polo gelekt
Volkswagen heeft de gefacelifte Polo in de ontwikkelingskamers staan. Helaas voor het merk zijn de eerste foto's van de vernieuwde Polo al op internet verschenen terwijl de introductie van het model pas voor morgen op de agenda staat.
Lees verder