vrijdag 2 april 2021

Autoweek: Weblog: De nieuwe auto van het volk - Weblog

Weblog: De nieuwe auto van het volk - Weblog
Wordt hij dat ook? Het hangt er zeer van af wie hem gaan kopen. Cruciaal is dat de eerste stekkerauto onder de twintigduizend euro de gewone particulier aan zijn kant krijgt. Als prijs voor consumenten het verschil maakt, en dat lijkt sinds de MG ZS het geval te zijn, kunnen de verkoopcijfers en de kopersprofielen van de Spring industrie en marktonderzoekers een hoop leren over de reële perspectieven voor elektrisch rijden. Dat we die nog steeds niet nauwkeurig kunnen inschatten, ligt aan het ...
Lees verder

Aion Y is nieuwe hippe elektrische SUV
De wereld is weer een elektrische Chinese cross-over rijker. GAC voegt deze Aion Y aan zijn portfolio toe, een compacte EV die met drie verschillende formaten elektrische longinhoud beschikbaar komt.
Lees verder

Volkswagen Arteon plug-in hybride op de prijslijst
In de prijslijst Volkswagen Arteon staat voortaan ook een plug-in hybride variant: de eHybrid. Die variant geeft de Arteon een lagere vanafprijs.
Lees verder

Mega-investering moet volgend chiptekort voorkomen
Het tekort aan microchips nekt de auto-industrie. Het Taiwanese TSMC, investeert daarom maar liefst € 85 miljard om dit in de toekomst te voorkomen.
Lees verder

'Tesla en Toyota met elkaar in zee voor compacte SUV'
Tesla en Toyota zouden de handen ineen hebben geslagen voor de ontwikkeling van een compacte elektrisch aangedreven SUV.
Lees verder