zondag 18 april 2021

Autoweek: Zelf je wielen wisselen: zo werkt het

Zelf je wielen wisselen: zo werkt het
Als je zelf je wielen wisselt, kun je een hoop geld besparen. En het is eenvoudiger dan je denkt. Wij laten zien waar je op moet letten.
Lees verder

Test: Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
Deze test met de vernieuwde Mitsubishi Eclipse Cross is gelukkig niet de laatste test met een nieuwe Mitsubishi voor Europa. Onlangs werd bekend dat er toch nog nieuwe modellen na deze SUV komen. In deze test gaan we uitgebreid in op de wijzigingen na de facelift. De Eclipse Cross is nu een plug-in hybride. Net als de Outlander PHEV.
Lees verder

Mercedes-Benz EQB: elektrische GLB eind dit jaar op de markt
Aan de vooravond van Auto Shanghai presenteert Mercedes-Benz de elektrische EQB. De EQB is de volledig elektrische versie van de GLB en dat betekent dat het modellenaanbod van Mercedes-Benz een elektrische zevenzitter rijker is. De EQB is vooralsnog alleen in Chinese trim gepresenteerd, maar komt ook naar Europa. De voor de Europese markt bestemde versie van de elektrische Mercedes-Benz EQB volgt later dit jaar.
Lees verder

Buick Envision Plus: Envision met een maatje meer
Buick heeft de in China geproduceerde Envision uitgerekt. De langere Envision heet Envision Plus en heeft niet alleen een langere carrosserie dan het origineel, maar ook een grotere wielbasis.
Lees verder

Audi A7L: Sportback wordt sedan!
Audi heeft in China een wel heel bijzonder nieuw model gepresenteerd. De A7 Sportback krijgt er namelijk gezelschap van deze A7L. De A7L is veel meer dan slechts een verlengde A7. In tegenstelling tot de A7 Sportback is de A7L namelijk een sedan!
Lees verder