donderdag 1 april 2021

BMW i3 klanten doneren 100.000 euro aan The Ocean Cleanup op Wereldwaterdag 2021.

BMW i3 klanten doneren 100.000 euro aan The Ocean Cleanup op Wereldwaterdag 2021.
Donatiecertificaat van speciale BMW i3 For The Oceans Edition wordt toegekend aan de Nederlandse Boyan Slat en zijn team om oceanen en rivieren te ontdoen van afvalplastic.
Lees verder

De nieuwe MINI Lifestyle Collection 2021.
De nieuwe MINI Lifestyle Collection 2021 overtuigt met frisse kleuren, authentiek design en een focus op duurzaamheid. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert de nieuwe BMW C 400 X en BMW C 400 GT.
BMW Motorrad introduceerde met de BMW C 400 X in 2017 en de BMW C 400 GT in 2018 voor het eerst twee premium scooters in het middensegment. De BMW C 400 X maakte met zijn dynamische karakter direct indruk in Urban Mobility. De BMW C 400 GT is als Gran Turismo-variant met zijn uitgebreide reeks comfortvoorzieningen uitermate geschikt voor langere ritten en toeren. Om ervoor te zorgen dat dat ook in de toekomst zo blijft, heeft BMW Motorrad beide scooters ...
Lees verder

MINI Electric Pacesetter inspired by JCW: De eerste elektrische MINI als safety car voor FIA Formula E.
De MINI Electric Pacesetter inspired by JCW is de nieuwe safety car voor het ABB FIA Formula E World Championship. Daarmee verbindt de auto de geëlektrificeerde toekomst van MINI aan de rijke racehistorie van John Cooper Works. De nieuwe safety car is gebaseerd op de nieuwe MINI Electric en is het resultaat van een unieke samenwerking van MINI Design, BMW Motorsport, de FIA en de Formula E.
Lees verder

BMW Group verduurzaamt inkoop lithium voor batterijcelproductie.
BMW Group breidt zijn e-mobiliteit de komende jaren snel uit. Naar verwachting is in 2030 ten minste de helft van de wereldwijd verkochte voertuigen volledig elektrisch. Dat betekent ook dat er meer vraag is naar lithium, een belangrijke grondstof voor de productie van batterijcellen. Daarom zal BMW Group het lithium inkopen van Livent, dat het lithium vanaf 2022 direct levert aan de batterijcelfabrikanten van BMW Group.
Lees verder

De digitale reisgenoot: MINI app met nieuwe functies.
De MINI App biedt nieuwe functies en is nu beschikbaar in nog meer landen. Een volledig in eigen huis ontwikkelde, op maat gemaakte software-architectuur maakt het mogelijk om snel nieuwe content te ontwikkelen en wereldwijd uit te rollen. De MINI App heeft ruim 13.000 gebruikers in Nederland en daarvan zijn er al 1.500 actief in de vernieuwde versie.
Lees verder

De My BMW App: nieuwe functies en technische inzichten.
BMW Group bewijst zich als toonaangevende appontwikkelaar en provider voor mobiliteit, met een volledig in eigen huis ontwikkelde architectuur.
Lees verder

Sharing is caring: de toekomst van gedeelde privémobiliteit met MINI Sharing.
MINI Sharing maakt het makkelijker dan ooit om de eigen auto te delen met vrienden en familie. De dienst is sinds april 2021 beschikbaar in Nederland en Duitsland, andere Europese markten volgen tegen het eind van dit jaar.
Lees verder