vrijdag 30 april 2021

Prijsvraag GP Portugal: win een 1:4 schaalmodel 2020 helm van Max!

Prijsvraag GP Portugal: win een 1:4 schaalmodel 2020 helm van Max!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com. 
Lees verder

Jos: 'Als ik zie hoe makkelijk Max presteert, besef ik hoe goed hij echt is'
Jos Verstappen nam woensdagochtend de tijd om op Instagram Live een gesprek te hebben met Jack van Gelder. Verbaas je je soms over de kwaliteiten van Max? Jos: "Als ik zie hoe makkelijk Max presteert, besef ik me hoe goed hij daadwerkelijk is. Ik heb mezelf weleens afgevraagd of ik zelf vroeger wel echt zo goed was." Max lijkt volledig in balans. "Dat is hij ook", bevestigt Jos. "Max is in het gewone leven heel relaxt en pakt alles heel makkelijk op. Ik zie nu...
Lees verder

Grand Prix van Canada wederom afgelast, Turkije als vervanger
De Formule 1-organisatie heeft vandaag bekendgemaakt dat de Grand Prix van Canada ook dit jaar geen doorgang zal vinden. Vanwege de aanhoudende internationale reisbeperkingen in Canada is het voor de koningsklasse van de autosport onmogelijk om aan de veertien dagen durende quarantaineplicht te ontkomen.
Lees verder

Max over strijd met Lewis: 'Hoop gewoon het hele jaar competitief te zijn'
Dit weekend staat de Grand Prix van Portugal op het programma. De derde wedstrijd van het seizoen zal zich afspelen op het 4.692 meter lange Autódromo Internacional do Algarve. Na een enerverende debuutrace vorig jaar maakt het circuit in Portimão in 2021 opnieuw deel uit van de Formule 1-kalender.
Lees verder