vrijdag 14 mei 2021

Autofans: Bevraging Vias: We houden ons vooral aan de verkeersregels voor onze centen

AUTOFANS
Bevraging Vias: We houden ons vooral aan de verkeersregels voor onze centen
Taal Nederlands Een onderzoek van de Fondation Vinci toont dat 84 procent van de Belgische bestuurders de verkeersregels wel eens niet naleeft.
Lees verder

Officieel: Genesis G70 Shooting Brake komt Europese premiums bekampen (2021)
Taal Nederlands Genesis onthulde vandaag de G70 Shooting Brake. Die break de chasse wil graag een premium uitstraling met een sportieve look combineren.
Lees verder

Mitsubishi wil Ralliart doen herleven
Taal Nederlands Mitsubishi mag zich dan wel hebben teruggetrokken van de Europese markt, in Japan zijn ze wel nog druk bezig. Zo druk dat ze de Ralliart-benaming weer onder het stof willen halen.
Lees verder

Over speed pedelecs, Yves' bijna-strafblad en een Mazda MX-5 met Monza-uitlaat – RoadTrip #37
Taal Nederlands Volgens ons nieuwe stramien zijn we vandaag weer toe aan een redactiepodcast. Passeren deze week de revue: speed pedelecs, jeugdzondes en guilty pleasures. Micro's aan, tijd voor een nieuwe RoadTrip!
Lees verder

MG gaat compleet bonkers met MG 6 XPower (2021)
Taal Nederlands Het Britse MG heeft na enkele jaren onder de radar haar mojo teruggevonden. Met moderne modellen en knappe conceptwagens is het merk zichzelf terug in de spotlight aan het zetten. Laatste in lijn is deze MG 6 XPower, een soort van liefdeskind tussen Mercedes-AMG, Alfa Romeo Guilia GTA en Hyundai i30 N.
Lees verder