donderdag 27 mei 2021

Autofans: BMW M4 Competition Cabrio: 5 dingen die je moet weten (2021)

AUTOFANS
BMW M4 Competition Cabrio: 5 dingen die je moet weten (2021)
Taal Nederlands BMW heeft het doek/dak gehaald van haar nieuwe generatie M4 cabrio. Die gaat voortaan door het leven als M4 Competition Cabrio M xDrive. Een mond vol voor een auto met een opvallende mond. Dit zijn vijf dingen die je moet weten over deze nieuwe cabrio.
Lees verder

Ford investeert 25 miljard in de EV tegen 2025
Taal Nederlands Ford heeft 25 miljard euro uitgetrokken voor de verder ontwikkeling van haar EV-producten de komende 4 jaar. Daarmee voegt het de daad bij het woord. Want eerder liet het merk met de blauwe ovaal al weten dat er tegen 2030 alleen nog maar elektrische Fords zullen verkocht worden in Europa en dat op de wereldmarkt 40% van de verkochte Fords elektrisch moet zijn in 2030.
Lees verder

LifeLive TN5 is Belgische cross country racer
Taal Nederlands Yannick Neuville, broer van rallyrijder Thierry Neuville, heeft sinds 2016 in België een bedrijf dat zich bezig houdt in de motorsport. Dat bedrijf, LifeLive, heeft ook haar eigen model. Die TN5 is een soort van cross country racer die er tonnen fun uit ziet maar ook FIA gekeurd is en ingezet kan worden in de racerij. Op zoek naar een leuk speeltje van Belgische makelij?
Lees verder

Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2 is extreem bruut
Taal Nederlands Hoewel we aan de vooravond staan van een elektrische revolutie zwaaien verbrandingsmotoren nog de plak in de racerij. Deze Super Trofeo Evo2 is de meest extreme Lamborghini Huracan die je voor het circuit kan kopen. Met een 620 pk 5.2-liter V10 vlak achter de coureur. Kijk, als ooit de laatste liters benzine opgebruikt moeten worden...
Lees verder

Wacht wat?! Fnac gaat Citroën Ami verkopen
Taal Nederlands Stap je binnenkort je lokale Fnac binnen, dan kan je naast games, tablets of boeken ook naar huis gaan met een Citroën Ami. Jep, dat las je goed, warenhuisketen Fnac gaat ook de Ami verkopen aan klanten. Zowel fysiek als digitaal. The future is now.
Lees verder