woensdag 19 mei 2021

Autofans: Dacia en Lada gaan samen auto's bouwen

AUTOFANS
Dacia en Lada gaan samen auto's bouwen
Taal Nederlands Het Roemeense budgetmerk Dacia en het Russische budgetmerk Lada slaan de handen in elkaar om samen auto's te gaan bouwen op een gezamenlijk platform. De beslissing past in een grotere strategie van moedermerk Renault en zorgt er voor dat er na bijna 50 jaar een gloednieuwe Lada Niva zal verschijnen.
Lees verder

Officieel: Opel Manta GSE Elektromod is retro-elektrische droom (2021)
Taal Nederlands De Manta is een iconisch model uit de Opel-geschiedenis. Zo iconisch dat Opel het model koos om de elektrische toekomst op los te laten.
Lees verder

Jaguar geeft E-Pace een R-Dynamic Black Edition
Taal Nederlands Jaguar geeft haar kleinste SUV een uitbreiding in het gamma. De R-Dynamic Black Edition is de recentste toevoeging aan het aanbod dat al zeven uitrustingsversies telde.
Lees verder

smart toont elektrische SUV op IAA in Munchen
Taal Nederlands Als alles goed gaat, gaat in september de IAA in Munchen door. Daar zal smart haar toekomst presenteren onder de vorm van een nieuwe SUV.
Lees verder

Lynk & Co kiest voor ALD als leasingpartner
Taal Nederlands Lynk & Co is zich aan het voorbereiden voor de lancering op de Europese markt. Een virtuele testrit voor de pers was daar een duidelijk teken van, nu laat ALD ook weten de handen in elkaar te slaan met het zustermerk van Volvo.
Lees verder