vrijdag 21 mei 2021

Autofans: Dit is de BMW i4 M50 met 530 elektro-pk's

AUTOFANS
Dit is de BMW i4 M50 met 530 elektro-pk's
Taal Nederlands Het elektrische alternatief voor de BMW M3? Dat wordt deze i4 M50. Een 530 pk sterke elektrosedan die op 1 juni debuteert maar nu al een korte verschijning maakt op het internet.
Lees verder

Brabus blaast Mercedes-AMG GLS 63 stevig op
Taal Nederlands Brabus heeft de Mercedes-AMG GLS 63 in hun garage gezet en het resultaat is deze duivelse creatie. Eentje waar je met zeven personen in mag.
Lees verder

Audi wil premiumlaadstations gaan bouwen
Taal Nederlands Audi is bezig met het ontwikkelen van eigen laadstations. Daarmee wil ze de chauffeurs een plek bieden die hen comfortabel laat wachten in tijden waarin het opladen gemeengoed wordt.
Lees verder

Alfa-baas hint naar terugkeer GTV en Duetto
Taal Nederlands Het Alfa Romeo-gamma staat er dezer dagen wat bedeesd bij. Behalve de Giulia en de Stelvio is er weinig te vinden in het gamma. De Stellantis-groep wil graag dat Alfa zich richting winstgevende bedragen begeeft en daarom staan er wat nieuwigheden op de planning.
Lees verder

Ghosn moet veel centen betalen aan Renault, Nissan en Mitsubishi
Taal Nederlands In één van de vele rechtszaken tussen ex-topman Carlos Ghosn en de groep Renault-Nissan-Mitsubishi is een uitspraak gevallen. De van fraude verdachte topman moet daarbij een hoop geld betalen aan de groep van drie automerken.
Lees verder