vrijdag 7 mei 2021

Autofans: Ferrari 812 Competizione zet V12 in het zonnetje (2021)

AUTOFANS
Ferrari 812 Competizione zet V12 in het zonnetje (2021)
Taal Nederlands Ferrai haalt vandaag het doek van de 812 Competizione en die is er meteen als coupé en aperta, de cabrio dus. Net op tijd voor de zomer.
Lees verder

Citroën My Ami Cargo is kleinste bestelbusje ter wereld (2021)
Taal Nederlands Citroën lanceert een lichte vrachtversie van haar Ami. Je weet wel, het klein elektrische doosje met 8 pk en een top van 45 km/u. Die My Ami Cargo pronkt met 400 liter stouwruimte en een laadvolume van 140 kg. Ideaal voor de... euhm... tja.
Lees verder

Belgische Kerv lanceert elektrische driewieler in 2022
Taal Nederlands Ooit al gehoord van Kerv Automotive? Wel, vanaf nu wel! Het Belgische automerk is volop bezig met de ontwikkeling van een driewieler met kantelende cockpit. De Nederlandse Carver One lijkt eindelijk concurrentie te krijgen.
Lees verder

Rijtest + video: Mercedes EQA 250 (2021)
Taal Nederlands Begin dit jaar konden we al even kort proeven van de elektrische Mercedes EQA, ondertussen hebben we 'm uitgebreid over onze Belgische wegen gereden. Weet de compacte elektrische crossover van Mercedes te overtuigen? We gaan op pad met de EQA 250.
Lees verder

Renault lanceert dit jaar nog elektrische Mégane E-Tech Electric
Taal Nederlands Tegen 2030 verwacht Renault dat 9 op de 10 verkochte auto's EV's zullen zijn. Wil het Franse merk dat doel bereiken, dan zal het fors haar elektrische portfolio moet uitbreiden. En kijk, dit jaar krijgen we nog een elektrische Mégane te zien, die in 2022 de verkoop in zal gaan.
Lees verder