woensdag 5 mei 2021

Autofans: Officieel: nieuwe Skoda Fabia in vijf weetjes (2021)

AUTOFANS
Officieel: nieuwe Skoda Fabia in vijf weetjes (2021)
Taal Nederlands Skoda lanceert de nieuwe Fabia en die is groter en breder. Toch is dat niet het enige dat er verandert aan deze kleine Tsjech. Hij krijgt ook een hoop nieuwe technologie aan boord.
Lees verder

Mercedes breidt aanbod EQA uit met extra vermogens
Taal Nederlands Mercedes houdt woord en geeft de EQA nieuwe vermogensversies. Die moeten een breder doelpubliek aanspreken dan bij de lancering het geval was.
Lees verder

Officieel: Toyota ProAce City Electric is geen verrassing
Taal Nederlands Het zal je niet verrassen dat Toyota een elektrische versie van de ProAce City voorstelt. Bondgenoten Peugeot, Citro├źn en Opel gingen de Japanners al vooraf op hun versie van de ludospace.
Lees verder

Nissan wil af van Daimler-aandelen
Taal Nederlands In een ingewikkelde relatie waarbij Daimler en Renault-Nissan-Mitsubishi aandelen in elkaars bedrijf hebben, wil nu ook Nissan haar aandelen verkopen. De verkoop past in een opkuisactie van de aandelenportefeuille.
Lees verder

Car Pass blijft jagen op fraude, ondanks corona
Taal Nederlands Car-Pass heeft de cijfers rond de kilometersjoemelaars in 2020 vrijgegeven. Ondanks de corona-crisis blijken toch nog heel wat kilometerstanden te moeten worden teruggedraaid om een netjes uitziende auto aan de man te brengen.
Lees verder