maandag 31 mei 2021

Autofans: Over autofotografie, assertiviteit en TikTok, met Frederik Herregods – RoadTrip #38

AUTOFANS
Over autofotografie, assertiviteit en TikTok, met Frederik Herregods – RoadTrip #38
Taal Nederlands In deze aflevering van RoadTrip krijgt Wim het virtuele bezoek van Frederik Herregods. Frederik vertelt over zijn beginjaren als modefotograaf, zijn drukke agenda als huisfotograaf bij Brabus en Motul, en over nieuwe media. TikTok alleen voor dansvideo's? Frederik vindt van niet...
Lees verder

Officieel: Rolls-Royce Boat Tail hernieuwt tijdperk van coachbuilding (2021)
Taal Nederlands Met rijken die steeds rijker worden stijgt de druk voor autobouwers om de 1% op haar wenken te bedienen. Twee opties liggen op tafel als geld geen probleem is voor de klant: Ofwel limiteer je de productie van je auto's om zo exclusiviteit te garanderen, ofwel geef je de klant de kans om zijn eigen auto te creëren. Het Britse Rolls-Royce stoft haar verloren kunst van het coachbuilden af. De Boat Tail luidt een nieuw tijdperk in voor het merk.
Lees verder

Maserati Grecale toont zich voor lancering later dit jaar
Taal Nederlands Loopt alles op wieltjes, dan zal Maserati later dit jaar de Grecale onthullen, een SUV die onder de Levante komt te staan en kan gezien worden als verre neef van de Alfa Romeo Stelvio. Een gecamoufleerd exemplaar geeft ons alvast een eerste duidelijke blik.
Lees verder

Morgan Plus Four en Plus Six facelift: Bijna waterdicht! (2021)
Taal Nederlands Britse sportwagenbouwer Morgan heeft tussen thee en scone een facelift wereldkundig gemaakt voor haar Plus Four en Plus Six. Die brengt goed nieuws voor potentiële eigenaars, want de update maakt de minimalistische roadster voortaan waterdicht! Of toch zo goed als mogelijk...
Lees verder

Eerste test + video: Audi Q4 e-tron (2021)
Taal Nederlands Met de e-tron SUV en de e-tron GT berline heeft Audi twee elektrische prestigemodellen in haar gamma. Het is echter tijd voor een volume-EV. Deze Q4 e-tron moet de Belgische leasingrijder de stap naar de elektrische wagen laten zetten. Tijd voor een eerste indruk!
Lees verder