donderdag 20 mei 2021

Autofans: Rij-impressie: Renault Arkana R.S. Line TCe 140 EDC (2021)

AUTOFANS
Rij-impressie: Renault Arkana R.S. Line TCe 140 EDC (2021)
Taal Nederlands De SUV-coupé is mateloos populair bij premiummerken. Met de Arkana wil Renault de SUV met sterk aflopende daklijn populair maken bij het grote publiek. In eerste instantie als milde hybride, binnenkort ook als E-Tech-hybride.
Lees verder

Volkswagen ID.X is Golf R van de toekomst
Taal Nederlands Volkswagens eerste performance-EV is geen afgeleide van de ID.3 hatchback, wel van de ID.4 SUV. Die ID.4 GTX zal echter niet het enige sportieve familielied zijn, want VW experimenteert al met een 328 pk sterke en vierwielaangedreven ID.3. Die ID.X zal zonder twijfel op termijn doorgroeien tot ID.3 GTX. De Golf R van de toekomst zeg maar.
Lees verder

Officieel: Ford F-150 Lightning is imposante elektrische pick-up (2021)
Taal Nederlands Met de F-150 Lightning schuift Ford een elektrische variant naar voren van haar meest populaire model in de VS. Een EV die uitpakt met veel vermogen (571 pk), een riante range (482 km) en gigantisch veel laadvermogen. Vooral de frunk vooraan van 400 liter is een gamechanger in pick-upland. Of dit de Amerikaan in de EV krijgt?
Lees verder

Stellantis termineert contract met geheel dealernetwerk
Taal Nederlands Stellantis, het moederbedrijf van onder andere Peugeot, Citroën, Opel, Alfa Romeo, Fiat en Jeep, heeft besloten alle contracten met huidige garages, dealers en servicepunten te termineren om nadien een nieuw distributienetwerk op poten te zetten. Daarbij zullen zonder twijfel verschillende dealers de deuren moeten sluiten en merken verder gegroepeerd worden onder één dak.
Lees verder

Tesla Cybertruck eind dit jaar in productie (2021)
Taal Nederlands Zet je zoutpotje al maar klaar, want Tesla heeft toekomstige eigenaars van de Cybertruck laten weten dat de futuristische pick-up dit najaar in productie gaat. Of CEO Elon Musk ook daadwerkelijk die belofte waar kan maken?
Lees verder