dinsdag 4 mei 2021

Autofans: Touring Superleggera plaagt met nieuwe supercar

AUTOFANS
Touring Superleggera plaagt met nieuwe supercar
Taal Nederlands Het Italiaanse Carrozzeria Touring Superleggera laat opnieuw van zich horen. Vanuit hun designhuis in Italië tonen ze een plaagplaatje van de nieuwe supercar die in de pijplijn zit.
Lees verder

Polestar 2 krijgt digitale sleutel
Taal Nederlands Polestar voert een over-the-air (OTA) update uit aan de Polestar 2. Daarmee zorgen ze voor meer veiligheid bij het openen en sluiten van de wagen.
Lees verder

BMW 4de maand op rij grootste in België, Tesla grote verliezer
Taal Nederlands Een nieuwe maand, nieuwe inschrijvingscijfers voor de auto's in België. Met een jaartje Covid achter de rug zijn die interessanter dan ooit. BMW blijft alvast absolute marktleider in ons land qua inschrijvingen, voor de vierde maand op rij. Een unicum voor het Duitse merk. Maar hoe doet de rest het?
Lees verder

Morand Cars: Zwitserse hypercar in de maak
Taal Nederlands Het Zwitserse Morand Cars wil tegen 2023 een hypercar op de markt brengen die je kan krijgen met een hybride- of elektrische motor. Achter het project zitten klinkende namen vanuit de Formule 1 en Le Mans. Of dat genoeg is om het project van droom naar realiteit te brengen?
Lees verder

May the 4th: 4 auto's die zo uit Star Wars lijken gevlogen
Taal Nederlands Het is vandaag 4 mei, de dag waarop Star Wars-fan hun favoriete filmreeks vieren onder het credo: May the 4th be with you. Dat bracht ons aan het denken. Welke auto's lijken los uit het Star Wars-universum gevlogen? Beam me up, Anakin! Nee wacht...
Lees verder