woensdag 26 mei 2021

Autofans: Uit-tip: Jaguar E-Type viert 60e verjaardag in Autoworld

AUTOFANS
Uit-tip: Jaguar E-Type viert 60e verjaardag in Autoworld
Taal Nederlands De meest iconische aller Jaguars viert dit jaar zijn 60e verjaardag. In Autoworld wordt dat gevierd met een tentoonstelling van een aantal der meest legendarische E-Types.
Lees verder

Officieel: Cupra Born is Spaanse ID.3 (2021)
Taal Nederlands Seats sportief submerk Cupra begeeft zich voortaan ook op de EV-markt. De Cupra Born is een Volkswagen ID.3 met een Spaans sportief karakter én desgewenst met een grob extra pk's. De strafste variant schopt het tot 231 pk en legt 540 km aan range voor.
Lees verder

Volkswagen Group ontvangt monsterbod voor Lamborghini
Taal Nederlands Bij Volkswagen zijn ze vanmorgen opgestaan met dollartekens in de ogen. Een Zwitsers bedrijf heeft haar zinnen gezet op supercarmerk Lamborghini en bracht pas een bod uit. Update
Lees verder

VW ontvangt monsterbod voor Lamborghini
Taal Nederlands Bij Volkswagen zijn ze vanmorgen opgestaan met dollartekens in de ogen. Een Zwitsers bedrijf heeft haar zinnen gezet op supercarmerk Lamborghini en bracht pas een bod uit.
Lees verder

Overheid helpt installatie laadpaal met belastingvoordeel in 2021
Taal Nederlands Vanaf 2026 mogen alleen nog elektrische bedrijfswagens ingeschreven worden, werd vorige week beslist. Om die omslag een duwtje in de rug te geven besloot de overheid dat dit jaar nog een tegemoetkoming komt voor de mensen die een laadpaal installeren, en dat geldt ook voor particulieren.
Lees verder