vrijdag 7 mei 2021

Autoweek: Audi 90 2.0 automaat - Op de Rollenbank

Audi 90 2.0 automaat - Op de Rollenbank
De hoekige Audi 80 uit de vroege jaren 80 staat ons allemaal nog wel voor de geest. Maar een Audi 90? Wat was dat ook alweer? Welnu: dat is in grote lijnen dezelfde auto als de 80, maar dan met een vijfcilindermotor. Topklasse anno 1985. Wat doet dat in handen van een jongeman als Cas van de Woestijne?
Lees verder

Messerschmitt KR terug van weggeweest
De Messerschmitt KR is terug van weggeweest. Het Duitse bedrijf Messerschmitt-Werke blaast de kleine driewieler namelijk nieuw leven in. Het autootje komt op de markt in twee verschillende varianten en moet minimaal €10.950 kosten.
Lees verder

Elektrische Renault Mégane E-Tech Electric in beeld
Renault laat het eerste beeld van de nieuwe, volledig elektrische Mégane zien. Het model gaat Megane E-Tech electric heten en komt volgend jaar op de markt.
Lees verder

Test: Volkswagen Golf R
Na een GTi was het natuurlijk wachten op een nieuwe R op basis van de Golf VIII. De basis bleef: 2.0 turbomotor en vierwielaandrijving. Maar toch gebeurde onderhuids heel wat, met name de komst van een drift-modus belooft toch een en ander. Roy ging met de 75.000 euro dure Golf op pad en keek waar hij toe in staat is.
Lees verder

Mercedes EQA nu ook als EQA 300 4Matic en EQA 350 4Matic
Het leveringsgamma van de elektrische Mercedes EQA wordt nu al stevig uitgebreid. De reeds bekende EQA 250 krijgt gezelschap van een EQA 300 4Matic en een EQA 350 4Matic, varianten die vooral meer vermogen en vierwielaandrijving bieden.
Lees verder