zondag 9 mei 2021

Autoweek: Bentley Contintental GT - Achteruitkijkspiegel

Bentley Contintental GT - Achteruitkijkspiegel
Als hoofdredacteur van AutoWeek moet je soms ook rotklusjes opknappen, zoals het samenstellen van je eigen Bentley. Damiaan Hage neemt vanuit 'zijn' Continental GT V8 de week door met Michiel Willebrands, waarbij uiteraard de Bentley wordt besproken, maar ook de nieuwe Skoda Fabia, de bijzondere creaties van de Libanese autobouwer EV Electra en het Amsterdamse advertentiebeleid in de metro.
Lees verder

Lexus NX - Back to Basics
De Lexus NX staat op het punt om vervangen te worden, maar hij kwam nog niet eerder voorbij in 'Back to Basics'. Is het een goede aanbieding?
Lees verder

Het was er allemaal al: kunststof carrosserie
Met voortschrijdend technisch inzicht zijn we in de loop der jaren steeds beter in staat om nieuwe materialen toe te passen. Desalniettemin vinden veel moderne materialen hun wortels in het verleden, waardoor we voor de carrosserie niet alleen afhankelijk zijn van metaal.
Lees verder

Meedraaiende koplampen - De Vluchtstrook
Adaptieve koplampen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van de optielijsten van menig autofabrikant, maar koplampen die meedraaien in de bochten gaan verder terug in de tijd dan je misschien zou denken. In deze editie van De Vluchtstrook schijnen we licht op de historie van deze bijzondere koplamptechniek.
Lees verder

Autobanden voor EV's - Reportage
Een lage rolweerstand, een hoog draagvermogen: banden voor elektrische auto's moeten over speciale talenten beschikken. Hoe zit dat precies?
Lees verder