donderdag 20 mei 2021

Autoweek: Carlos Ghosn moet Nissan en Mitsubishi miljoenen betalen

Carlos Ghosn moet Nissan en Mitsubishi miljoenen betalen
De gevallen Renault-Nissan-Mitsubishi-topman Carlos Ghosn moet van een Nederlandse rechter bijna € 5 miljoen aan loon terugbetalen aan Nissan en Mitsubishi.
Lees verder

Audi SQ8 van Abt gaat RS Q8 voorbij
Heb je per ongeluk een Audi SQ8 in plaats van een RS Q8 aangevinkt op de bestellijst? Geniet dan maar van die kleine 25 mille die je in je zak houdt. Je kunt met je SQ8 bij de Duitse tuner Abt namelijk aankloppen voor een krachtkuur waarmee je de RS Q8 wat vermogen betreft voorbij gaat.
Lees verder

'Volgende Land Rover Discovery ook als EV'
De Land Rover Discovery deelt zijn D7u-platform momenteel met de grotere modellen van JLR: de Range Rover en Range Rover Sport. Dat gaat in de toekomst veranderen, zo liet CEO Thierry Bollore weten. De Discovery komt in de toekomst namelijk op hetzelfde EMA-platform te staan als de kleinere modellen.
Lees verder

Vijf tips om te voorkomen dat je auto gestript wordt
Helaas gebeurt het nog regelmatig dat auto's opengebroken of via Keyless Entry geopend worden en er zaken uit het interieur gestolen worden. Ook kun je je auto op blokken aantreffen als je dure wielen hebt. Met deze tips maak je het dieven een stuk moeilijker.
Lees verder

Volkswagen Taos avontuurlijk aangekleed als Basecamp
Volkswagen heeft de Taos extra avontuurlijk aangekleed. Het resultaat is deze Taos Basecamp Concept, die meer op z'n plek lijkt naast de weg dan erop.
Lees verder