dinsdag 18 mei 2021

Autoweek: Cupra Born geeft enkele details prijs

Cupra Born geeft enkele details prijs
Cupra staat te trappelen om z'n gloednieuwe elektrische Born te onthullen, de Spaanse tegenhanger van de Volkswagen ID3. Het merk laat nu alvast wat details zien.
Lees verder

Volkswagen Passat CC 2.0 TDI - 2011 – 648.593 km - Klokje Rond
Het is dit jaar tien jaar geleden dat Arend-Jan Diephuis de sleutels van zijn nieuwe Volkswagen Passat CC in ontvangst nam. In die jaren is er geen cent bespaard op onderhoud, tankte hij premium brandstof, reed hij kalm aan en tokkelde hij er sommige jaren wel 80.000 kilometer op jaarbasis mee – hét recept om een diesel in topconditie te houden. Die Passat CC zou nog perfect moeten zijn, zou je zeggen.
Lees verder

Genesis maakt meer bekend over Europese G80 en GV80
Genesis begint binnenkort met de verkoop van auto's in enkele Europese landen. Nu zijn de eerste aandrijflijnen en prijzen van de G80 en GV80 bekend.
Lees verder

Lexus verkoopt twee miljoenste geëlektrificeerde auto
Lexus heeft z'n twee miljoenste geëlektrificeerde auto verkocht. Het merk heeft tal van nieuwe hybride, plug-ins en EV's in het vat zitten.
Lees verder

Abarth 1000 SP is unieke one-off
Abarth heeft een wel heel bijzonder model gepresenteerd. Het merk brengt een eerbetoon aan zijn racehistorie door een moderne interpretatie van de uit 1966 stammende Abarth 1000 SP te maken. Helaas voor wie al met de portemonnee in de aanslag zit: de Abarth 1000 SP is een one-off.
Lees verder