zaterdag 15 mei 2021

Autoweek: Ford Power Up: over-the-air-updates en meer

Ford Power Up: over-the-air-updates en meer
Ford liet al eerder doorschemeren dat het meegaat in de vaart der volkeren door over-the-air-updates te gaan aanbieden. Vandaag krijgen die plannen een concrete vorm, met Tesla-achtige extraatjes.
Lees verder

Mazda boekt winst ondanks verkoopdaling
Mazda heeft z'n gebroken boekjaar afgesloten met een operationele winst, ondanks teruglopende verkopen.
Lees verder

Peugeot 508 SW PSE vs. BMW 330e Touring - Dubbeltest
Volgens het oude gezegde is het kiezen óf delen. Toch denkt Peugeot met de nieuwe 508 SW PSE dat het best allebei kan. Volgens z'n makers is de auto ruim, zuinig, comfortabel en ook nog eens echt sportief. En duur, waarmee het een directe concurrent wordt voor de BMW 330e Touring.
Lees verder

Buick Rendezvous (2002) - In het Wild
Dat een auto niet per se oud of mooi hoeft te zijn om een plekje in 'In het Wild' te bemachtigen, demonstreert deze Buick Rendezvous perfect.
Lees verder

Subaru Outback - Achteruitkijkspiegel
Nic stuurt deze week een Subaru Outback de smart highway op en natuurlijk komt daarbij het plan van de autobranche voor de nieuwe autobelastingen aan bod. Het is het grootste item in deze qua hard autonieuws luwe week. Toch moet zeker Nic zijn hart luchten over diverse zaken. Dat Renault Sport Alpine wordt en als gasrijder beleefde hij een jubelmoment toen hij zijn Rover 25 volgooide voor een paar tientjes. In een week dat de benzineprijs naar recordhoogte steeg. Dat en meer zaken in een ...
Lees verder