maandag 17 mei 2021

Autoweek: Hoe Lucid Air-ontwerper Derek Jenkins de oude industrie loslaat

Hoe Lucid Air-ontwerper Derek Jenkins de oude industrie loslaat
AutoWeek sprak exclusief met Derek Jenkins, de man die de Air tekende, over zijn eerste Lucid, het loslaten van de oude industrie en de kracht van eenvoud.
Lees verder

Kia Picanto 1.0 T-GDI - Op de Rollenbank
De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het ook onze eigen nieuwsgierigheid is om een turbogeblazen Kia Picanto op de rollenbank te zien. Nog niet zo lang geleden hadden we er eentje als duurtester en die ging als de brandweer. Een optreden in Op de Rollenbank is er echter nooit van gekomen. Gelukkig is er nu Richard van Oosterwijk, die zijn kleine Kia graag ter beschikking stelt.
Lees verder

Nieuwe BMW 2-serie klaar voor debuut
De nieuwe BMW 2-serie Coupé maakt later dit jaar zijn debuut. Hij komt in ieder geval als heftige M240i xDrive en waarschijnlijk ook weer als M2!
Lees verder

Test: Volvo XC40 P8
Volvo houdt van lekker normaal en degelijk, en komt met een stoere EV die je gerust aan mag duiden als premium. Opmerkelijk: met de XC40 P8 biedt het merk de techniek van de Polestar 2 nu ook onder de eigen naam aan.
Lees verder

Fisker laat Pear zien
Fisker en elektronicabedrijf Foxconn hebben een raamwerkovereenkomst getekend die betrekking heeft op een samenwerking die uiteindelijk moet leiden tot Fisker's tweede nieuwe model. Die nieuwe Fisker gaat vooralsnog onder de noemer Pear door het leven.
Lees verder