maandag 3 mei 2021

Autoweek: Honda N7X Concept blikt vooruit op SUV met zeven zitplaatsen

Honda N7X Concept blikt vooruit op SUV met zeven zitplaatsen
De Honda N7X Concept blikt vooruit op een nieuwe compacte SUV met zeven zitplaatsen. De productieversie volgt op termijn waarschijnlijk de de B-RV op.
Lees verder

Nieuwe concept-car Vinfast in beeld - Exclusief
Het Vietnamese Vinfast heeft een nieuw studiemodel klaarstaan, een concept-car waar AutoWeek je exclusief de eerste afbeeldingen van kan laten zien. Het lijkt er sterk op dat Vinfast met de nog naamloze concept-car vooruitblikt op een nieuw elektrisch model.
Lees verder

EV Electra: bijzondere autobouwer uit Libanon
Automerken uit Libanon komen we maar zelden tegen. Vandaag hebben we direct een wel heel eigenaardige te pakken. Dit is EV Electra, een fabrikant van elektrische modellen die vanuit elke hoek ogen alsof ze door een zwerm bijen te grazen genomen zijn.
Lees verder

Autoverhuurders kopen tweedehandsjes wegens chiptekort
Het chiptekort levert steeds langere wachttijden op voor wie een nieuwe auto wil. Autoverhuurders Hertz en Avis komen er dermate door in de problemen, dat ze tweedehands auto's kopen om hun wagenpark toch uit te breiden.
Lees verder

Amsterdamse metro weert reclames voor brandstofauto's
In Amsterdam stellen ze paal en perk aan reclames voor producten die met fossiele brandstoffen te maken hebben. Het begint in de metro, waar onder andere geen reclames voor auto's met verbrandingsmotor meer te zien zullen zijn.
Lees verder