zondag 16 mei 2021

Autoweek: Kia EV6 - Back to Basics

Kia EV6 - Back to Basics
De Kia EV6 is de eerste auto van de Koreanen die als puur elektrische auto is ontwikkeld. De heftige EV6 GT met 584 pk baarde opzien, maar aan de andere kant van het spectrum is de EV6 minstens net zo interessant.
Lees verder

Test: Hyundai Bayon
De Hyundai Bayon rondt het SUV-aanbod van de Koreanen naar beneden toe af. De stoere broer van de i20 moet het de Ford Puma, Skoda Kamiq en andere compacte SUV's lastig maken.
Lees verder

Test Hyundai Bayon
De Hyundai Bayon rondt het SUV-aanbod van de Koreanen naar beneden toe af. De Bayon, de stoere broer van de i20, moet het andere compacte SUV's lastig maken.
Lees verder

Auto Pilot, het was er al in 1958
Met voortschrijdend technisch inzicht zijn we in de loop der jaren steeds beter in staat om complexe systemen te beheersen. Desalniettemin vindt veel moderne techniek z'n wortels in het verleden, zo ook cruise control.
Lees verder

Kleine hatchbacks op grijs kenteken - De Vluchtstrook
Het grijze kenteken is tegenwoordig gereserveerd voor bestelauto's en omgebouwde SUV's, maar ooit was dat anders. In deze editie van De Vluchtstrook blikken we terug op de geschiedenis van het grijze kenteken en de mogelijkheden die daarmee gepaard gingen.
Lees verder