maandag 31 mei 2021

Autoweek: Maanauto van General Motors en Lockheed Martin op komst

Maanauto van General Motors en Lockheed Martin op komst
General Motors en Lockheed martin werken aan een nieuwe maanauto. De maanwagen is elektrisch én krijgt onder meer autonome techniek.
Lees verder

Toyota Mirai rijdt recordafstand met tank waterstof
Toyota heeft in Frankrijk een recordpoging gedaan met de Mirai. Met succes, want men reed de langste afstand die ooit met een waterstofauto op één tank gereden is.
Lees verder

Elektrische Porsche 911 is 507 pk sterk
Porsche heeft al diverse plug-in hybriden in het vat en komt zelfs met een volledig elektrische nieuwe Macan. Een elektrische 911 staat nog niet op de menukaart, maar gelukkig biedt het eigenwijze Everarati uitkomst.
Lees verder

Huurauto's in populaire vakantielanden fors duurder geworden
Wie een auto wil huren in een populair vakantieland, kan wel eens schrikken van de prijzen die ervoor gevraagd worden. Om verschillende redenen is het dit jaar een stuk duurder.
Lees verder

Weblog: Waarom dat stappenplan er moet komen - Weblog
Met thuiswerken zal het snel afgelopen zijn. Voor werknemers is het ofwel te onpraktisch of mentaal geen harden, werkgevers willen hun mensen bij de hand en in de gaten houden. De voorspelde krimp van de leasemarkt zou weleens van zeer tijdelijke aard kunnen zijn. Dus gaat iedereen zonder restrictief beleid straks als voorheen, zij het tijdelijk iets minder massaal, de weg op. Daar ligt een corrigerende taak voor de overheid, politiek, werkgevers en werknemers – voor ons allemaal dus. De ...
Lees verder