woensdag 26 mei 2021

Autoweek: Polen komen gebruikte auto's halen - Uit de Oude Doos

Polen komen gebruikte auto's halen - Uit de Oude Doos
Dat gebruikte auto's uit Nederland vaak naar het oosten worden geƫxporteerd, is algemeen bekend. In 1991 was dit nog een nieuw fenomeen. AutoWeek ging precies 30 jaar met een Pool die hier een Opel Kadett kocht mee naar z'n thuisland.
Lees verder

Onderzocht: de auto's met het meest afleidende infotainmentsysteem
Infotainmentsystemen spelen ontegenzeggelijk een steeds grotere rol, maar kunnen tegelijkertijd sterk afleiden. Een Brits onderzoek zet de meest afleidende systemen voor ons op een rijtje.
Lees verder

'Nissan wil grote Britse accufabriek bij Sunderland'
Nissan voert vergevorderde gesprekken met de Britse overheid over de bouw van een grote accufabriek voor elektrische auto's in het Verenigd Koninkrijk.
Lees verder

Toyota Yaris - Afscheid duurtest
De Toyota Yaris Hybrid is als Launch Edition een half jaar bij ons geweest. Hij heeft als duurtester aan diverse tests meegedaan, in deze video blikken we terug op de duurtest. We hadden een Yaris Hybrid. Uiteraard, zouden we bijna zeggen, want 90 procent van de kopers kiest voor de hybride. Toch is ook de gewone 1.5 een erg leuke variant. Die reden we onder meer naast de Yaris Hybrid.
Lees verder

Brand bij Tesla-fabriek Duitsland: linkse radicalen claimen 'aanslag'
Er heeft afgelopen nacht brand gewoed op het terrein van de nieuwe Tesla-fabriek in Duitsland, nabij Berlijn. Op een extreemlinkse website eist een groep radicalen de verantwoordelijkheid op.
Lees verder