vrijdag 21 mei 2021

Autoweek: Skoda Enyaq 'Coupé' met minder camouflage en minder pixels

Skoda Enyaq 'Coupé' met minder camouflage en minder pixels
Skoda werkt aan een meer gestroomlijnde versie van de elektrische Enyaq iV. De 'Skoda Enyaq Coupé' is nu voor het eerst te zien zonder een geheel ingepakte kont, maar helaas wel op een uiterst klein plaatje.
Lees verder

E.Go wil naar Mexico
Het in het Duitse Aken gevestigde E.Go wil in Mexico van start gaan met de verkoop én bouw van kleine, voordelige EV's. Uitbreiding naar andere landen in de Amerika's is één van de doelen.
Lees verder

Peugeot 405 - Facelift Friday
We focussen ons in deze aflevering vooral op de achterkant, want die ging voornamelijk op de schop bij de facelift van de Peugeot 405.
Lees verder

Bentley viert 75 jaar 'Crewe'
Bentley viert dat het merk al 75 jaar auto's produceert het Engelse Crewe. Daarbij vergelijkt het meteen even de huidige productiecijfers met die uit het verleden en dat levert indrukwekkende cijfers op.
Lees verder

'Niemand komt op voor occasion-rijders' - AutoWeek Podcast
En weer een nieuwe aflevering van De Uitlaat, onze podcast waarin we al het autonieuws met je doornemen. Deze Week aandacht voor de autobelastingplannen met een kilometerheffing, Roy reed de Maserati MC20 en de mannen hebben een mening over de Alfa Romeo Giulia GTa. Ook passeren de BMW E38 en de Dodge Caliber de revu. Luister hieronder!
Lees verder