vrijdag 7 mei 2021

Autoweek: 'Tesla Model Y best verkochte auto?' - AutoWeek Podcast

'Tesla Model Y best verkochte auto?' - AutoWeek Podcast
Een nieuwe podcast! Marco is terug en mag het (heel) kort hebben over de GT3, maar we gaan dieper in op de nieuwe Fabia, de ID.4 GTX, wat blij post van lezers en de verwachtingen mbt de Tesla Model Y. Luister hieronder!
Lees verder

Renault Mégane PHEV vs Seat Leon PHEV - Dubbeltest
Plug-in hybrides lijken bijtelling-technisch achterhaald, kunnen Renault met de Mégane Estate en Seat met de nieuwe Leon Sportstourer laten zien dat de PHEV toch nog bestaansrecht heeft?
Lees verder

Skoda 105L – In het Wild
Het Skoda dat onder de Volkswagen Groep ontstond staat qua imago als een huis. Slechts een select groepje liefhebbers denkt bij het horen van de Tjechische merknaam nog terug aan de producten van weleer met de motor achterin, maar dankzij deze 105L doen we dat vandaag allemaal.
Lees verder

10 jaar Nissan Leaf: het begin
Nissan was de eerste fabrikant die met een relatief betaalbare elektrische auto in het C-segment op de proppen kwam. De Leaf mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen, een mooi moment om een terug te kijken op waar het allemaal begon.
Lees verder

Lagere vanafprijs voor Citroën C5 Aircross Hybrid
Citroën introduceert een nieuwe uitvoering voor de C5 Aircross Hybrid. Het model is er voortaan ook als Selection, die een gunstigere vanafprijs met zich meebrengt.
Lees verder