vrijdag 7 mei 2021

Autoweek: Test: Isuzu D-Max

Test: Isuzu D-Max
Isuzu heeft een twee jaar geleden een compleet nieuwe generatie van de D-Max neergezet. Zien we hier en daar een snufje SUV, of is het toch vooral een noeste arbeider?
Lees verder

Zelfrijdende Tesla nog ver weg: 'Musk extrapoleert innovatietempo'
Tesla heeft toezichthouders van de Amerikaanse staat Californiƫ laten weten dat het waarschijnlijk niet lukt om nog dit jaar een volledig zelfstandig rijdende auto op de weg te zetten. Dat staat in een interne memo van de Californische verkeersdienst.
Lees verder

Automobili Estrema Fulminea alvast in beeld
In februari maakten we digitaal kennis met Automobili Estrema, dat z'n Estrema Fulminea toen nog grotendeels onder een doek parkeerden. Nu krijgen we de auto in animatievorm al helemaal te zien, maar de echte onthulling moet nog komen.
Lees verder

Ferrari Portofino krijgt krachtkuurtje van Mansory
Mansory heeft de Ferrari Portofino onder handen genomen. De cabriolet krijgt een vermogensupgrade en uiterlijke aanpassingen in gesmeed carbon.
Lees verder

BMW: 'Chiptekort binnen twee jaar opgelost'
BMW denkt dat het wereldwijde tekort aan chips, dat de autoproductie momenteel hindert, binnen twee jaar is opgelost. De autofabrikant wijst erop dat bedrijven en overheden zich op het probleem concentreren. Desondanks steeg de productie van BMW in het eerste kwartaal.
Lees verder