maandag 10 mei 2021

Autoweek: Test: Renault Arkana

Test: Renault Arkana
De Renault Arkana is volgens de Fransen die enige niet-premium SUV CoupƩ. En of we nu willen of niet, dat segment groeit. Maar hebben we deze auto al niet eerder gezien in andere werelddelen? Roy haalt er eentje op bij een autobedrijf en legt uit hoe het zit.
Lees verder

Test: Peugeot 5008
Drie jaar na de introductie van de 5008 voorziet Peugeot zijn ruimste model van een nieuwe neus, uiteraard met de led-slagtanden die tot het huidige familiegezicht behoren. Dat komt goed uit: die tanden mag hij meteen laten zien in een test.
Lees verder

'Rekening houden met 2 euro per liter benzine'
De benzineprijs schoot afgelopen week door het vorige record uit 2012. Nog nooit was een liter benzine zo duur als nu. De stijging is nog niet ten einde.
Lees verder

Genesis belicht G70 Shooting Brake
Genesis werkt momenteel volop aan een uitbreiding van zijn offensief aan modellen. Onlangs kondigde het merk definitief aan dat het naar Europa komt. De G70 Shooting Brake, waar Genesis nu meer van laat zien, gaat hier mogelijk een belangrijke rol spelen.
Lees verder

Tesla heeft wereldwijd 25.000 snellaadpalen
Tesla zegt wereldwijd 25.000 nu snellaadpalen te hebben. Dat meldt het bedrijf op een speciaal daarvoor aangemaakt Twitter-account.
Lees verder