maandag 3 mei 2021

Autoweek: Touring Superleggera maakt exoot met middenmotor

Touring Superleggera maakt exoot met middenmotor
Het Italiaanse designhuis Carrozzeria Touring Superleggera heeft iets bijzonders in de ontwikkelingskamers staan. De exclusieve autobouwer viert binnenkort zijn 95ste verjaardag en geeft zichzelf daarbij een nieuw model cadeau.
Lees verder

Volkswagen verwacht maanden vertraging door chiptekort
Volkswagen verwacht dat de productie de komende maanden zal dalen vanwege het wereldwijde chiptekort waarmee de auto-industrie al langere tijd kampt.
Lees verder

Prijslijst Seat Tarraco herzien
Seat past het Nederlandse leveringsgamma van de Tarraco aan. Seat's grootste SUV is voortaan beschikbaar in uitvoeringen die net even anders heten dan dat je wellicht gewend bent. De vanafprijs van de Seat Tarraco bedraagt €37.490.
Lees verder

Prijs Skoda Enyaq iV Sportline bekend
Skoda stelde begin dit jaar een sportief uitgedoste versie van de elektrische Enyaq iV aan de wereld voor. Nu zijn de prijzen van het Sportline-pakket voor de Skoda Enyaq iV met Sportline bekend. Het Sportline-pakket is per direct te bestellen.
Lees verder

Nieuwe Dacia Logan MCV in beeld
Dacia heeft een splinternieuwe Logan MCV achter de schermen staan, het extra praktische broertje van de vorig jaar vernieuwde Dacia Sandero. De nieuwe Logan MCV moet het net als z'n voorganger zonder uit twee deurtjes bestaande achterklep doen.
Lees verder