zaterdag 1 mei 2021

Autoweek: Vinfast-CEO: 'We komen naar Nederland'

Vinfast-CEO: 'We komen naar Nederland'
Vinfast, een Vietnamese autofabrikant die een reeks elektrische modellen op de markt heeft gebracht, komt naar Europa. Dat was al bekend, maar nu spreekt de CEO specifiek over Nederland.
Lees verder

MG zet crowdfundingsactie op voor Cyberster
MG doet een opmerkelijke zet bij de Cyberster. Het heeft namelijk een crowdfundingsactie opgezet voor de financiering van de sportauto.
Lees verder

Daihatsu Charade sedan (G102) - In het Wild
De Daihatsu Charade die van 1987 tot 1994 in de showrooms stond, was best een memorabele auto. Liefhebbers herinneren zich natuurlijk de GTti. Er was echter ook een diesel, een turbodiesel en bovenal een sedan.
Lees verder

Peugeot 508 PSE - Achteruitkijkspiegel
Marco belt Frank vanuit de Peugeot 508 PSE om het nieuws van afgelopen week door te nemen. Waarom loopt Marco zo warm voor de Hyundai Kona N? De Volkswagen ID.4 GTX zoeft voorbij en Franks oude liefde Lotus komt - opnieuw - met abitieuze plannen. Of we daar nou blij mee moeten zijn..
Lees verder

Toyota Highlander - Back to Basics
Toyota was voorheen het merk van de MPV's. Wie herinnert zich nog de Previa, Picnic en Avensis Verso? Inmiddels zijn dergelijke zevenzits-MPV's niet meer terug te vinden in het aanbod van de Japanners. De Highlander heeft hun plaats ingenomen. Biedt deze SUV een beetje waar voor zijn geld?
Lees verder