woensdag 26 mei 2021

Autoweek: 'Zwitsers bedrijf doet miljardenbod op Lamborghini'

'Zwitsers bedrijf doet miljardenbod op Lamborghini'
De Volkswagen Groep zou een enorm bod hebben ontvangen voor overname van Lamborghini. Het concern gaf onlangs echter nog aan dat het Lamborghini binnenshuis wil houden, maar wie weet komt er nu toch wat aan het rollen.
Lees verder

Mercedes-AMG C63 S Cabrio krijgt krachtkuur van Lorinser
Lorinser heeft de Mercedes-AMG C63 S Cabriolet onder handen genomen. Naast een bult extra vermogen uit de 4.0 V8 biturbo krijgt de snelle dakloze enkele subtiele uiterlijke aanpassingen.
Lees verder

Stellantis breidt assortiment 'Heritage Parts' uit
Stellantis biedt eigenaren van oudere modellen van Fiat en Alfa Romeo een helpende hand. De Heritage-afdeling van het voormalige FCA, die sinds eind 2019 bestaat, komt namelijk met een nieuwe lijn onderdelen voor diverse modellen.
Lees verder

Opel Movano is voor Opel compleet nieuw
Opel heeft een volledig nieuwe elektrische bestelbus gepresenteerd. Het gaat om een voor Opel nieuwe elektrische besteller die een maatje groter is dan de Vivaro. Opnieuw heet die bestelbus Movano, maar de elektrische Movano-e is in tegenstelling tot de Movano met verbrandingsmotoren die je nu nog bij de Opel-dealers vindt níet meer gebaseerd op de Renault Master.
Lees verder

Bentley Bentayga S: iets sportiever, zelfde V8
Bentley voegt een uitvoering toe aan de line-up van z'n relatief populaire Bentayga. De Bentley Bentayga S ziet er sportief uit, maar beschikt níet over een W12.
Lees verder