woensdag 5 mei 2021

Duidelijk groeipad voor BMW Group met recordverkopen in eerste kwartaal.

Duidelijk groeipad voor BMW Group met recordverkopen in eerste kwartaal.
BMW Group verkoopt 636.606 voertuigen in Q1 (+33,5%) +++ Verkoop hoger in alle grote regio's van de wereld +++ Omzetgroei bij BMW, MINI en Rolls-Royce +++ Verkoop van elektrische voertuigen meer dan verdubbeld +++ Pieter Nota: "De hoogste verkoopcijfers in het eerste kwartaal onderstrepen onze ambitieuze groeidoelstellingen" +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

"Geautomatiseerd rijden kan slechts één doel dienen: autorijden veiliger en comfortabeler maken."
Dr. Nicolai Martin is Senior Vice President Automated Driving Development bij BMW Group. In zijn rol houdt hij zich bezig met vragen als: welke mate van automatisering is zinvol? Wat houdt de toekomst van automatisering nu écht in voor de klant? Acht vragen aan Dr. Nicolai Martin over geautomatiseerd rijden.
Lees verder

BMW Group Nederland wint voor de vijfde keer op rij de BOVAG RODI, met recordcijfer.
Met een 9,2 wederom de beste beoordeling door dealers in BOVAG 'Relatie Onderzoek Dealer Importeur' (RODI).
Lees verder

Debuut M xDrive in BMW M3 en BMW M4.
M specifieke vierwielaandrijving voor nieuwe BMW M3 Competition Sedan en BMW M4 Competition Coupé brengt dynamiek, wendbaarheid en stuurprecisie naar hoger niveau.
Lees verder

Wereldpremière BMW iX en nieuwste generatie BMW iDrive met nieuwe digitale services voor China.
Op de Auto Shanghai 2021 concentreert BMW zich volledig op de toekomstige technologieën van elektrische mobiliteit, duurzaamheid en de naadloze connectiviteit tussen het voertuig en de digitale levensstijl van de BMW-rijder. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Nieuwe batterijceltechnologie voor Neue Klasse: BMW Group versterkt batterij-expertise als onderdeel van het European Battery Innovation-initiatief.
Nieuwe batterijceltechnologie voor Neue Klasse: BMW Group versterkt batterij-expertise als onderdeel van het European Battery Innovation-initiatief. Focus op de ontwikkeling van de volgende generatie Li-ion-cellen voor de Neue Klasse +++ Technologische sprong voorwaarts: verdere ontwikkeling in celchemie en -formaat +++ solid-state batterijen geschikt voor automotive toepassingen tegen einde van decennium - demonstratievoertuig ruim vóór 2025 +++ ...
Lees verder

BMW Group breidt productienetwerk e-mobiliteit uit: start productie batterijcomponenten in Leipzig en Regensburg.
BMW Group produceert nu alleen al in Duitsland op drie locaties hoogvoltage-accu's en batterijcomponenten: Dingolfing, Leipzig en Regensburg +++ Minder dan een jaar na het besluit begint productie in Leipzig en Regensburg al +++ Productie van batterijcomponenten voor vijfde generatie volledig elektrische modellen van BMW Group +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Veelzijdig, stijlvol en duurzaam op reis: de MINI Electric met originele MINI accessoires.
Met de optionele dakrails en een breed scala aan retrofitproducten voor exterieur en interieur, is het eerste volledig elektrisch aangedreven model van het Britse premiummerk ook de perfecte metgezel voor actieve vrijetijdsactiviteiten en excursies in de natuur. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder