woensdag 19 mei 2021

Eerste kwartaal: transformatie versneld – core business aanzienlijk versterkt.

Eerste kwartaal: transformatie versneld – core business aanzienlijk versterkt.
Zipse: "BMW Group zeer winstgevend en duurzaam" +++ Verkoop geëlektrificeerde voertuigen meer dan verdubbeld +++ Vrije cashflow van € 2,5 miljard in eerste kwartaal +++ Duurzame mobiliteit heeft meer nodig dan alleen een elektrische aandrijving +++ Inkomsten gestegen door hogere verkoopcijfers en betere prijsstelling +++ EBIT-marge Automotive segment van 9,8% +++ Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Kwartaalrapport tot en met 31 maart 2021.
Kwartaalrapport tot en met 31 maart 2021.
Lees verder

Statement Dr. Nicolas Peter, Lid van de Raad van Bestuur van BMW AG, Finance, Conference Call Interim Rapport van 31 maart 2021.
Statement Dr. Nicolas Peter, Conference Call Q1 2021.
Lees verder

Statement Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, Conference Call Interim Rapport van 31 maart 2021.
Statement Oliver Zipse, Conference Call Q1 2021.
Lees verder

BMW Motorrad breidt uitrustingsaanbod voor de BMW R 18 en BMW R 18 Classic verder uit.
Het bestaande aanbod van Originele BMW Motorrad accessoires en optionele extra's omvat al een brede keuze uit personalisatiemogelijkheden voor de R 18 en R 18 Classic. Met de introductie van de Option 719 onderdelen biedt BMW Motorrad nu ook maximale personalisatie met een historische oorsprong. De interne code 719 staat tenslotte al decennialang voor bijzonder hoogwaardige en exclusieve uitrustingen, speciale verzoeken en unieke onderdelen.
Lees verder

Meer dan 200 miljoen ton CO2-besparing in 2030 door BMW Group.
Op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering kondigde BMW Group aan dat ze in 2030 meer dan 200 miljoen ton CO2-uitstoot zal vermijden. Dit komt overeen met meer dan 20 keer de jaarlijkse CO2-uitstoot van een stad met meer dan een miljoen inwoners, zoals München.
Lees verder

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé in de laatste testfase voor productie.
De BMW 2 Serie Coupé, de sportwagen van BMW in het premium compacte segment, zit in de laatste testfase voor serieproductie. De productie start in de nazomer van 2021. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Duurzame banden voor BMW X5 Plug-in Hybride: BMW Group eerste autofabrikant die gebruikmaakt van nieuwe Pirelli banden met FSC gecertificeerd natuurrubber en rayon.
22 inch banden van gecertificeerd duurzaam natuurrubber en rayon (kunstzijde), een materiaal op houtbasis dat de banden versterkt +++ Plantages gecertificeerd volgens standaarden van onafhankelijke organisatie Forest Stewardship CouncilTM (FSCTM) +++ Wendt: "We helpen de biodiversiteit en bossen te behouden om klimaatverandering tegen te gaan +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder