donderdag 17 juni 2021

Autofans: Gametest: CarX Drift Racing Online (2021)

AUTOFANS
Gametest: CarX Drift Racing Online (2021)
Taal Nederlands Nee, een prijs voor meest catchy titel gaat CarX Drift Racing Online niet winnen. Toch pretendeert de game van ontwikkelaar CarX Technologies dé leukste driftsimulator in gamingland te zijn. We plakten een JDM-sticker op onze rug en vlogen er in! Met de Playstation 4-versie in de hand.
Lees verder

Tekort aan computerchips legt Belgische autoproductie stil
Taal Nederlands Vervelend nieuws van bij Volvo Gent en Audi Vorst, want beide fabrieken zien zich genoodzaakt de productie stil te leggen wegens een computerchiptekort. Bij Volvo gaat het zelfs over de gehele volgende week.
Lees verder

Mazda: 3 EV's, 5 plug-ins en 5 hybrides tegen 2025
Taal Nederlands Eén van de grootste non-believers van de elektrische auto scherpt haar plannen fors bij. Want Mazda heeft een nieuwe strategie uit de doeken gedaan die plots stevig inzet op elektrificatie. Tegen 2025 zal het merk maar liefst 5 plug-ins, evenveel hybrides en 3 elektrische auto's op de markt brengen. Met een specifiek ontwikkeld chassis voor de EV's.
Lees verder

Toyota: "Te vroeg om alles op elektrische auto te zetten"
Taal Nederlands Steeds meer automerken tekenen alleen nog een elektrische toekomst voor zichzelf uit. Toyota kijkt liever nog even de kat uit de boom. "Het is te vroeg om nog maar één optie over te houden", klinkt het bij de Japanse autobouwer.
Lees verder

(Ver)hip: Dacia heeft een nieuw logo!
Taal Nederlands Renaults budgetdochter Dacia krijgt een nieuw logo. Dat is niet alleen tweedimensionaal – zoals vandaag de mode is – maar er hoort onvermijdelijk ook een hele marketinguitleg bij.
Lees verder