dinsdag 1 juni 2021

Autofans: Kia Sportage voor het eerst te zien

AUTOFANS
Kia Sportage voor het eerst te zien
Taal Nederlands Kia loopt aan voor de lancering van de nieuwe Sportage. Die krijgt een nieuw design, al zal dat wel aansluiten bij dat van de Kia EV6.
Lees verder

Mazda en ALD Automotive bieden samen lease-oplossingen aan
Taal Nederlands Niet alleen de premiummerken zijn te verkrijgen in het leaseaanbod van ALD Automotive. Ook een iets eigenwijzer merk als Mazda maakt voortaan deel uit van het aanbod.
Lees verder

Mag dat, zoveel vermogen in een restomod 911?
Taal Nederlands Een restomod gaat meestal gepaard met een aantal aanpassingen en af en toe zit daar een mooie vermogensupgrade bij. ook bij deze Porsche 911, die bijna een verdubbeling in het vermogen ziet.
Lees verder

Veiligheidssystemen betekenen einde manuele bak
Taal Nederlands De manuele versnellingsbak is aan zijn zwanenzang bezig. Dat zien we als we naar de auto's op onze testparking kijken en het wordt ook bevestigd door een Canadese website.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Golf GTI lekker breeeeed door Prior Design
Taal Nederlands De kans is reëel dat de huidige generatie Golf GTI de laatste in zijn bloedlijn zal zijn. Waardoor tuners nog eens voor de laatste keer alles uit de kast mogen halen voor ze zich moeten gaan toespitsen op broertje ID.3. Prior Design schotelt alvast een absurd brede bodykit naar voren als laatste hoera voor één van de plezantste hot hatches op de markt.
Lees verder