dinsdag 8 juni 2021

Autofans: Lego lanceert Toyota GR Supra als gele citroen [76901]

AUTOFANS
Lego lanceert Toyota GR Supra als gele citroen [76901]
Taal Nederlands Bij LEGO hebben ze tegenwoordig weer een hele reeks nieuwe Speed Champions klaar. Eentje daarvan is de Toyota GR Supra, die ze lekker in het geel uitbrengen. Omdat er vandaag niet genoeg zon kan zijn.
Lees verder

Dit is de nieuwe Kia Sportage! (2021)
Taal Nederlands Later dit jaar zal Kia de alweer vijfde generatie van haar Sportage lanceren. Omdat de Zuid-Koreanen zo fier zijn op de nieuwe designtaal maken ze nu al het design wereldkundig. Kan hij jullie smaken?
Lees verder

De beste Opel Astra ooit is op komst
Taal Nederlands Nu Opel deel uitmaakt van de Stellantis-groep is het in een rotvaart haar line-up aan het moderniseren. Dit jaar staat er een nieuwe Astra op het menu. Die zesde generatie heeft alles in zich om een dijk van een auto te worden. Met dank aan de nieuwe moedergroep.
Lees verder

Mercedes zet Belgisch dealernetwerk in de etalage
Taal Nederlands Mercedes Europa wil zo'n 25 dealers van de hand doen verspreid over Spanje, België en het VK. Daarmee kan het zo'n 1 miljard euro op zak steken. Via overnames door privébedrijven wil het de jobs van bestaande werknemers garanderen.
Lees verder

Renault Mégane E-tech Electric: Dit zijn de specs!
Taal Nederlands Renault was met de Twizzy en Zoe één van de eerste automerken die elektromobiliteit op grote schaal omarmde. Binnen afzienbare tijd komt er ook een elektrische versie van de Mégane. De Mégane E-tech Electric is geboren!
Lees verder