zaterdag 12 juni 2021

Autofans: Officieel: Volkswagen Multivan gaat aan de stekker (2021)

AUTOFANS
Officieel: Volkswagen Multivan gaat aan de stekker (2021)
Taal Nederlands Volkswagen herschikt zijn busjes. Werden de Transporter en Multivan vroeger bijna in één adem genoemd, dan is die laatste nu aan vernieuwing toe. De Multivan werd dus grondig aangepakt, met nieuw platform en voor het eerst een plug-inhybride.
Lees verder

Alle Audi RS-modellen tegen 2030 met stekker
Taal Nederlands De Audi RS E-Tron GT heeft nog maar net de spits afgebeten, maar voor Audi Sport mag het sneller. Over drie jaar moet meer dan de helft van de RS-modellen minstens deels geëlektrificeerd zijn, tegen 2030 zal een RS-model er alleen nog met stekker zijn.
Lees verder

Polestar en Volvo springen op Ionity-trein met voordeligere tarieven
Taal Nederlands De Zweedse merken Polestar en Volvo bieden hun klanten voortaan voordelige tarieven aan bij snelladers van het Ionity-netwerk. De merken werken daarvoor samen met laadpuntenplatform Plugsurfing.
Lees verder

Column WB: de irrationele keuze
Taal Nederlands Belangrijke horde genomen: mijn vriendin was er ook voor gewonnen. Hoge instap, zeeën van ruimte, een volledige uitrusting én een betrouwbaarheid als een Zwitserse klok – of dat wordt toch graag gezegd. Blijven over: de weinig sexy looks, het hoge verbruik en de hoge taksen. Maar da's de prijs die je graag betaalt voor een irrationele keuze, toch?
Lees verder

Lexus NX in het nieuw, krijgt plug-in hybride versie (2021)
Taal Nederlands De Lexus NX doet het goed. Zo goed dat Lexus besloot dat er een tweede generatie van deze SUV mocht komen. Die ziet er volledig anders uit, en toch ook niet.
Lees verder