donderdag 3 juni 2021

Autofans: Renault Arkana E-TECH 145: Dit moet je weten (2021)

AUTOFANS
Renault Arkana E-TECH 145: Dit moet je weten (2021)
Taal Nederlands Met de Arkana schuift Renault een nieuw hybridemodel in haar gamma naar voren. Wat je juist moet weten over die Arkana E-TECH 145? Van verbruik, over prijs tot aandrijflijn? Zoek niet verder!
Lees verder

Ken jij Autofans+ al?
Taal Nederlands Geen vrees, Autofans richt geen betaalmuur op. Integendeel! Op Youtube hebben we voortaan een tweede kanaal waarop je een hoop extra gratis content kan vinden. Geen klassieke reviews, wel meer specifieke content. Altijd al willen weten of je fiets in een Ford Puma ST past of hoe snel de BMW iX3 de honderd aan tikt? Voortaan kom je het te weten op Autofans+.
Lees verder

Officieel: BMW i4 (2021)
Taal Nederlands Na een hoop halve informatie en wat zoethouders zoals de BMW i4 M50 heeft BMW nu de officiële data én prijzen vrijgegeven voor de BMW i4, de eerste volledig elektrische sedan van BMW.
Lees verder

Czinger 21C brengt exclusieve pk-bom
Taal Nederlands Het is alweer even geleden dat we nog van Czinger hoorden. Het Amerikaanse hypercarmerk belooft nu de productieversie van deze Czinger C21, voorzien van liefst 1.250 pk.
Lees verder

BMW al geheel 2021 marktleider in België
Taal Nederlands Hoewel het merk online kritiek krijgt op haar nieuwe designrichting, valt de man en vrouw in de straat massaal voor BMW. Voor de vijfde maand op rij is het Duitse merk dé marktleider in België, dat blijkt uit de inschrijvingscijfers van Automobielorganisatie Febiac. Of de concurrentie aan het bijbenen is?
Lees verder