woensdag 16 juni 2021

Autofans: Ruilt Land Rover diesel voor waterstof in?

AUTOFANS
Ruilt Land Rover diesel voor waterstof in?
Taal Nederlands Land Rover heeft een prototype van de Defender ontwikkelt met een waterstofbrandstofcel. Die Defender op waterstof dient als testbed om te onderzoek hoe het Britse merk haar uitlaatemissies terug kan dringen. Tegen 2036 wil het merk geen emissies meer uit haar auto's zien komen.
Lees verder

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé opgefrist voor de zomer (2021)
Taal Nederlands De auto met de meest twijfelachtige naam sinds de Renault Wind heeft met de zomer in aantocht een bijpuntsessie gevolgd. Daarvan komt de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé terug met een aangepaste ophanging en nieuwe exterieur- en interieurdelen. Mercedes spreekt alvast van een "Lifestyle Update".
Lees verder

Tracktest: De BMW M4 op het circuit van Zolder doorbrak de Autofansvloek (2021)
Taal Nederlands We zijn allerminst bijgelovig op de redactie. Echter is er één ding waarmee niet gespot wordt bij Autofans. De Vloek van ///M. Ondergetekende trok naar het circuit van Zolder met een nagelnieuwe M4 om die vloek voor eens en voor altijd te doorbreken. Als dat maar goed komt...
Lees verder

Officieel: Porsche 911 GT3 Touring is sweetspot van het gamma (2021)
Taal Nederlands Een topatleet in maatpak, zo kan je de 911 GT3 met Touring pakket omschrijven. Na het succes op de vorige generatie GT3 doet Porsche het trucje nog eens over. Minder uitbundige styling maar een even performante DNA. Jep, dit is dé 911 van het moment.
Lees verder

BMW start tests met X5 op waterstof [VIDEO]
Taal Nederlands Begin vorig jaar stelde BMW de i Hydrogen NEXT voor, een X5 met elektromotor en waterstofbrandstofcel. De eerste prototypes van die X5 op waterstof rijden nu over onze Europese wegen om zo het productiemodel in 2022 te lanceren. Jep, BMW test de wateren der waterstof af.
Lees verder