dinsdag 8 juni 2021

Autoweek: Bosch opent chipfabriek temidden van chiptekort

Bosch opent chipfabriek temidden van chiptekort
Een klein lichtpuntje voor de vele autofabrikanten die worden geteisterd door chiptekorten: toeleverancier Bosch heeft in Dresden een gigantische chipfabriek geopend.
Lees verder

Bugatti Chiron Super Sport: nu zonder '300+'
Bugatti presenteert weer eens een nieuwe variant op het thema 'Chiron' . De Bugatti Chiron Super Sport 300+ kenden we al, maar nu is de extra lange en extra snelle Chiron er ook zonder die cijfermatige toevoeging.
Lees verder

Niels van Roij Design's Daytona Shooting Brake uitgebreid geschetst
De Nederlandse coachbuilder Niels van Roij Design heeft een uitgebreide set designschetsen vrijgegeven van de Daytone Shooting Brake Hommage. Naar verwachting wordt de definitieve auto rond het eind van het jaar gepresenteerd.
Lees verder

Lamborghini Sián FKP 37 van Lego in schaal 1:1
Lego en auto's, het is en blijft een magische combinatie. Ter promotie van z'n Lamborghini Sian op schaal presenteert Lego een levensgrote Sián FKP 37. Van Lego, uiteraard.
Lees verder

'Apple praat met acculeveranciers voor elektrische auto'
De vermeende elektrische auto waar Apple aan zou werken, is momenteel een van de grote mysteries van autoland. Vandaag duiken nieuwe geruchten op over Apple en zijn auto-avontuur. Apple zou onder meer met de Chinese bedrijven CATL en BYD om de tafel hebben gezeten over de levering van accu's voor een elektrische auto van de techreus. Dat blijkt uit berichtgeving van Reuters.
Lees verder