woensdag 16 juni 2021

Autoweek: Drukte op wegen neemt weer gestaag toe

Drukte op wegen neemt weer gestaag toe
Nederlanders maken weer meer gebruik van hun auto en het openbaar vervoer sinds de regering begin deze maand een einde maakte aan de 'harde lockdown'. Het wordt merkbaar drukker op de weg.
Lees verder

Polestar 3 wordt elektrische performance-SUV
Polestar komt na de 1 en de 2 met een nieuw model: de 3. Het laatste model in de getallenreeks komt op een nieuw platform te staan en wordt een stuk groter.
Lees verder

'GM gaat 30 procent meer investeren in EV's'
General Motors wil z'n wereldwijde investeringen in de ontwikkeling van elektrische en autonome voertuigen met 30 procent opschroeven, meldt Reuters.
Lees verder

Nissan Sunny GTI-R - Rijtest - Uit de Oude Doos
We kunnen ons goed voorstellen als de Nissan Sunny GTI-R je óf niets (meer) zegt, of heel ver in je geheugen weggestopt zit. Jammer, op zich, want het was best een memorabele creatie. Dat concludeerden we exact 30 jaar geleden ook, toen we 'm voor het eerst reden.
Lees verder

RML doet interieur Short Wheelbase uit de doeken
De Britse RML Group, dat zich bezighoudt met auto-aanpassingen op het allerhoogste niveau, is bezig met een retrorakker die zijn uiterlijk ontleent aan de Ferrari 250 GT SWB: de 'Short Wheelbase'. Het ontwerp van het exterieur van die auto was al bekend, maar nu laat RML ook het binnenste van zijn nieuwe creatie zien.
Lees verder